ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida
ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida
ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida
ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida
ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida
ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida
ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida
ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida
ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida
ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida
ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida LleidaAVÍS LEGAL

En accedir i utilitzar aquest servei, vostè accepta i accedeix a estar obligat pels termes i disposicions d'aquest acord. Així mateix, en utilitzar aquests serveis particulars, vostè estarà subjecte a tota regla o guia d'ús corresponent que s'hagi publicat per aquests serveis. Tota participació en aquest servei constituirà l'acceptació d'aquest acord.

Si no accepta complir amb l'anterior, per favor, no l'utilitzi.

Segons l'article 10 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (en endavant, LSSI), de forma obligatòria, permanent, fàcil, directa i gratuïta, L'INFORMEM:POLÍTICA DE PRIVACITAT

  Responsable del tractament de les teves dades:

Identitat: Escola Joc de la Bola

DNI-NIF: Q7555088I

Adreça postal: Carrer Segòvia s / n 25006 Lleida

Telèfon: 973281092

Correu electrònic: [email protected]

2.- Quina és la finalitat del tractament de les teves dades personals?

 

En aquest web tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb els següents fins:

 

- Per tal de gestionar l'enviament de la informació que ens sol·licitin.

- Facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès.

- Millorar la seva experiència d'usuari.

 

Per complir aquests fins elaborarem un perfil comercial d'acord amb la informació facilitada.

 

No es prendran decisions automatitzades en base als perfils de la base de dades.

 

Sí s'enviaran correus electrònics automatitzats, prèviament programats pel titular de les dades o dels seus proveïdors de serveis o assalariats, amb la finalitat d'enviar la informació de les novetats del bloc, i dels productes comercials que s'oferiran a través d'aquesta web , tant si estan allotjats en ella com en plataformes de tercers proveïdors d'aquest servei.

 

També utilitzarem tot tipus de cookies que considerem adequats a la nostra marca personal.

3.- Per quant de temps conservarem les teves dades?

Les dades personals proporcionades en aquest web es conservaran durant un termini de deu anys a partir de l'última confirmació del seu interès. També es conservaran mentre es mantingui la relació mercantil. Es faran desaparèixer quan se sol·liciti la seva supressió o portabilitat per l'interessat.

 

4.- Legitimació

El tractament de les seves dades personals és necessari per al compliment de les obligacions legals derivades del Reial Decret 1720/2001 de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal.

La base legal per al tractament de les teves dades és l'execució de la subscripció en línia al bloc o al formulari de contacte de la web així com l'accés a tots els productes adquirits en aquesta web.

L'oferta de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d'aquest consentiment condicioni l'execució de serveis o el lliurament de productes pendents.


5.- Destinataris als quals es comunicaran les teves dades

Les dades recollides a través d'aquesta web es comunicaran a altres empreses del grup empresarial per a fins administratius interns, inclòs el tractament de dades personals de clients o empleats.

L'empresa ia qui es comuniquin les dades disposaran de normes corporatives vinculants aprovades pel Comitè Europeu de protecció de dades i disponibles a l'apartat legal d'aquesta web.

Es contracta la seva infraestructura virtual segons un model de "computació en el núvol" a l'empara de l'acord EU-US PrivacyShield.

https://ateneu.eu/es/empresas-adheridas-privacy-shield-c250

6.- Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir la confirmació sobre si la nostra empresa està tractant dades personals que els concerneixin o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades.

La nostra empresa deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.


7.- Com hem obtingut les dades?

Les dades personals que tractem en aquesta web, procedeixen o bé de la pròpia web, correu electrònic, missatgeria instantània o correu postal de la nostra empresa o d'empreses del grup.

Les categories de dades que tractem són:

- Dades d'identificació

- Codis o claus d'identificació

- Adreces postals o electròniques

- Informació comercial

- Dades econòmiques

També informem que no obtenim dades especialment protegides de forma habitual.

Si arriben a la nostra empresa dades especialment protegits els protegirem d'acord amb la normativa vigent.


CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ

Atès que en aquesta web només hi ha formulari de contacte, no contractació directa, no informem de les condicions de contractació a què es refereix l'article 6 de la Directiva 2011/83, per no ser procedent.

 

NORMATIVA APLICABLE

Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre

El Reglament que la desenvolupa, Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre.

Reglament Europeu de Protecció de Dades, (UE) 2016/679, de 27 d'abril del 2016.

Llei 34/2002, LSSICE

Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris

 

RENÚNCIA A QUALSEVOL RESPONSABILITAT

Aquesta pàgina i els seus components s'ofereixen únicament amb finalitats informatives.

El titular d'aquesta pàgina no es fa responsable de l'exactitud, utilitat o disponibilitat de qualsevol informació que es transmeti o posi a disposició a través de la mateixa; no serà responsable per qualsevol error o omissió en aquesta informació.

Els usuaris d'aquesta pàgina que donin les seves dades personals, amb l'acceptació del consentiment informat renuncien a qualsevol indemnització que per l'ús legal d'aquestes dades els pogués correspondre, i no podrà exercir cap reclamació legal per a això. De voler ostentar-la, no han de cedir les seves dades en aquest lloc web.


PROPIETAT INTEL·LECTUAL

L'Usuari reconeix i accepta que tots els drets de propietat industrial i intel·lectual sobre els continguts i qualsevol altre element inserit en el Lloc Web pertanyen a l'empresa que figura com a titular de la web.

La totalitat del contingut del lloc web, incloent a títol enunciatiu però no limitatiu la seva programació, edició, compilació i altres elements necessaris per al seu funcionament, els dissenys, logotips, text i / o gràfics, imatges, material gràfic o artístic present en la web , són propietat del prestador o si escau disposa de llicència o autorització expressa per part dels autors. Tots els continguts del lloc web estan protegits per drets de propietat industrial i intel·lectual, inscrits en els corresponents registres públics, sense que puguin entendre cedits a l'Usuari cap dels drets d'explotació sobre els mateixos més enllà de l'estrictament necessari per al correcte ús del portal.

S'autoritza a qualsevol persona física o jurídica l'establiment en les seves pàgines o llocs web d'enllaços a la web, tant a la seva pàgina principal com a qualsevol de les seves pàgines.

No obstant això, es prohibeixen expressament els enllaços a qualsevol de les pàgines del lloc web que impliquin el visionat de les mateixes en el navegador per mitjà de marcs o frames.

Tots els continguts que es mostren en aquesta web, així com els infoproductos a la venda estan subjectes i protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial.

No es permet l'alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública i posada a disposició sobre els continguts del curs sense la prèvia autorització expressa del titular del web.

La pàgina i el seu contingut original, les característiques i la funcionalitat són propietat de la nostra empresa i estan protegits per drets d'autor de caràcter internacional, marques registrades, patents, secrets comercials i altres lleis de propietat intel·lectual o de drets de propietat.

PROTECCIÓ DE DADES

D'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l'Usuari accepta que les dades personals aportades en el moment del seu registre o qualsevol altre facilitat, per seu accés a alguns dels serveis o productes, siguin incorporades al fitxer de clients, potencials i contactes, amb la finalitat de recaptar les dades necessàries per donar resposta a les sol·licituds d'informació, contacte, contractació i / o de pressupost, gestió de clients , facturació, cobraments i pagaments, obtenció d'estadístiques i històrics comercials.

També per al compliment de les obligacions fiscals i legals derivades de la prestació d'aquest servei.

A més, seran utilitzades per fer-li arribar informació, fins i tot per mitjans electrònics (correu electrònic SMS, etc.) sobre productes i serveis relacionats amb els contractats o sol·licitats. En el cas de comunicacions comercials mitjançant correu electrònic o mitjà equivalent, l'usuari presta el seu consentiment exprés per l'enviament de comunicacions a través d'aquest mitjà.

La nostra empresa té implantades les mesures d'índole tècnica i organitzatives necessàries per garantir la seguretat, confidencialitat i integritat de les dades de caràcter personal que tracta.

Finalment l'informem que pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició i portabilitat i oblit de les seves dades, mitjançant correu gratuït enviat a [email protected] i sota els termes previstos en la Llei Orgànica 15/99 i normativa de desenvolupament i pels procediments definits a l'efecte per aquesta empresa.

MENORS D'EDAT

Els nostres serveis i productes són per a majors de 18 anys. Els menors d'aquesta edat no estan autoritzats a utilitzar els nostres serveis i no hauran, per tant, enviar-nos les seves dades personals.

COOKIES

Per la simple visita a la web, els Usuaris no faciliten informació personal ni queden obligats a això.

Definició i funció de les galetes

Una galeta és un fitxer que es descarrega al seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l'usuari.

Quins tipus de cookies utilitza aquesta pàgina web?

Galetes tècniques: Són aquelles que permeten a l'usuari la navegació a través d'una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella hi hagi com, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d'accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d'una comanda, realitzar la sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.

Galetes d'anàlisi: Són aquelles que ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d'usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per això s'analitza la seva navegació a la nostra pàgina web per tal de millorar l'oferta de productes o serveis que li oferim. Galetes d'anàlisi: S'analitza la seva navegació utilitzant programes d'analítica web que recapten informació referent a l'usuari del web (IP, principalment), així com la navegació que aquest ha realitzat (origen, visites, temps a la pàgina, etc).

Galetes de personalització: Són aquelles que permeten a l'usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d'una sèrie de criteris en el terminal de l'usuari com ara serien l'idioma, el tipus de navegador mitjançant el qual accedeix al servei , la configuració regional des d'on s'accedeix al servei, etc.

Galetes de tercers: Aquesta pàgina web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal a 1600 AmphitheatreParkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( "Google" ). Google Analytics utilitza "cookies", que són arxius de text ubicats al seu ordinador, per ajudar al website a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús del website (incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d'Estats Units. Google utilitzarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista del seu ús del website, recopilant informes de l'activitat del website i prestant altres serveis relacionats amb l'activitat del website i l'ús d'Internet. Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així li ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada de què disposi Google. Vostè pot rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l'ús de cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador, però, ha de saber que si ho fa pot ser que no pugui utilitzar la plena funcionalitat d'aquest website. En utilitzar aquest lloc web vostè consent el tractament d'informació sobre vostè per Google en la forma i per als fins dalt indicats.

Com administrar les galetes al navegador?

L'usuari accepta expressament, per la utilització d'aquest Site, el tractament de la informació recollida en la forma i amb les finalitats anteriorment esmentats. I així mateix reconeix conèixer la possibilitat de rebutjar el tractament d'aquestes dades o informació rebutjant l'ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració apropiada a tal fi al seu navegador. Si bé aquesta opció de bloqueig de galetes en el vostre navegador pot no permetre-li l'ús ple de totes les funcionalitats de la pàgina web.

Pot vostè permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el vostre ordinador: Chrome , Explorer , Firefox , Safari .

 

Política d'enllaços de la nostra web: responsabilitat

El prestador s'eximeix de qualsevol tipus de responsabilitat derivada de la informació publicada al seu lloc web, sempre que aquesta informació hagi estat manipulada o introduïda per un tercer aliè a aquest.

El servei d'accés al Portal inclou enllaços o links que poden conduir l'usuari a altres llocs i pàgines web gestionats per tercers, sobre les quals la nostra empresa no exerceix cap tipus de control.

En aquests casos, la nostra empresa actua com a prestador de serveis d'intermediació de conformitat amb el que disposa l'article 17 de la LSSICE.

La nostra empresa no respon ni dels continguts ni de l'estat d'aquests llocs i pàgines web.

El prestador no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats, a títol enunciatiu però no limitatiu, en fòrums, xats, generadors de blogs, comentaris, xarxes socials o qualsevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent en la pàgina web del prestador.

No obstant això i en compliment del que disposa l'art. 11 i 16 de la LSSICE, el prestador es posa a disposició de tots els usuaris, autoritats i forces de seguretat, i col·laborant de forma activa en la retirada o si escau bloqueig de tots aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional, o internacional, drets de tercers o la moral i l'ordre públic.

No volem que ens enllacin a altres pàgines, quedant prohibit deep-links, enllaços IMG o d'imatge, frames, que puguin fer entendre a l'usuari que estan en una altra web que no és la nostra.

L'Usuari ha de ser conscient que la nostra empresa no és responsable de les pràctiques de privacitat d'aquestes altres webs.

Recomanem als usuaris que siguin conscients que en utilitzar un d'aquests links estan abandonant la nostra web i que llegeixin les polítiques de privacitat d'aquestes altres webs que recaptin dades personals.

Aquesta política de privacitat només s'aplica a les dades personals recollides a través d'aquesta web.

 

CLAUSULA DE RESCISION

Podem cancel·lar el seu accés a la pàgina, sense causa o avís, la qual cosa podrà resultar en la confiscació i destrucció de tota la informació que estigui associada amb el seu compte. Totes les disposicions d'aquest acord que, per la seva naturalesa, hagin de sobreviure a la cancel·lació sobreviuran a ella, incloent sense limitació, les disposicions de propietat, renúncies de garantia, indemnització i limitacions de responsabilitat.


CANVIS DE CONDICIONS

L'empresa es reserva el dret de modificar aquestes condicions quan ho consideri oportú; així mateix, l'ús permanent de la pàgina significarà la seva acceptació de qualsevol ajust a aquests termes. Si hi ha algun canvi en la nostra política de privacitat, anunciarem a la nostra pàgina principal i en altres pàgines importants del nostre lloc que s'han fet aquests canvis. Si hi ha algun canvi en la nostra pàgina respecte a la manera en què fem servir la informació d'identificació personal dels nostres clients, enviarem una notificació per correu electrònic o correu postal a aquells que siguin afectats pel canvi. Tot canvi en la nostra política de privacitat es publicarà a la nostra pàgina 30 dies abans que aquests canvis es produeixin. Per tant, se li recomana tornar a llegir aquesta declaració de manera regular.

 

SUBMISSIÓ A TRIBUNALS

El codi de conducta d'aquesta empresa és el derivat de la correcta aplicació de les lleis existents, així com de l'aplicació de les mateixes des del sentit comú.

Amb renúncia dels seus propis furs, les persones que contractin a través d'aquesta web es sotmeten expressament als Jutjats i Tribunals de Lleida.

El present contracte es formalitza en llengua castellana. 

2.- EL DESISTIMENT

Cal que a la pàgina web es posi a disposició dels consumidors un formulari de desistiment perquè aquests el puguin prendre com a exemple quan exerceixin el seu dret a desistir del contracte, és a dir, quan anul·lin la compra d'un producte o la contractació d'un servei contractats mitjançant la pàgina web.

 

MODEL DE FORMULARI DE DESISTIMENT

(Aquest document o carta només s'ha d'emplenar i enviar si vol desistir del contracte)

 

Assumpte: Desistiment del contracte

 

En: ..................................., a ........... .. / ............... / .............

 

A l'atenció de: Escola Joc de la Bola

Correu electrònic: [email protected] i [email protected]

Hola, a través d'aquest formulari et comunico que és el meu desig DESISTIR del contracte de venda del producte que relaciono sobre la base del dret de DESISTIMENT que preveu la Llei.

He estat informat que tinc 14 dies des de la compra per exercitar aquest dret, sense necessitat de justificació:

 

PRODUCTE

 

DIA DE COMPRA

 

NUMERO DE COMANDA

 

IMPORT

 

 

Les meves dades personals com a consumidor usuari són:

IDENTIFICACIÓ

 

DOMICILI

 

DNI-NIF-NIE DEL QUE S'ADJUNTA FOTOCÒPIA

 

CORREU ELECTRÒNIC

 

TELÈFON

 

 

SIGNATURA: